torsdag 10 februari 2011

Matglädje.

Fredag imorgon och det kickar igång den härliga helgen. Nu när våren verkar utebli och vi har blivit halvt insnöade kan det vara skönt att bjuda familjen, grannarna och vännerna på en festlig varm och inbjudande middag.

Lite nytt på mat- och dessertrmagasinfronten har förstås kommit in.

Kanske någon som faller dig i smaken?


 PhotobucketPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket


 Innehåll i magasinen:

Wedding Cakes – A Design Source for all the insider info on trends and new designs for spring 2011. The 38th issue is on sale from today, here’s a preview of what you’ll find inside:
• Over 270 designs
• Ooh la la! Make your own Eiffel Tower wedding cake

• Beautiful cakes for your summer wedding

• William and Kate: cake inspiration for the royal wedding


Mat & Vänner nr 1, 2011
28 Gott bröd

Fem recept till vinterns soppor eller utflykter.

30 Läckra soppor

Vinterns enklaste och snabbaste mat!

38 Korvstoppning

Riktig korv är så gott! Taylor and Jones visar hur man gör.

44 Smaka på Beirut

Återigen en stad full av glädje och livskraft.

58 Hjärta, lever och bräss

Matskolan del 4: Drejing ger de bästa tipsen om inälvsmat.

66 Vad äter man i Vietnam?

Ät mer vietnamesiskt. Enkelt, smakrikt och gott.

74 Dan Barber

Exklusivt!: Möt kocken som står med båda fötterna i myllan.

82 Grönt i februari

Stefan Eriksson inspirerar med nya recept.

90 50-talsromantik

Gräddhyllan frossar i det småländska skafferiet.
 
CAKES & Sugarcraft Magazine från Squires Kitchen är en inspirerande och informativ kvartalstidskrift för alla som har en kreativ och konstnärlig känsla för tårtdekorationer och sugarcrafting. Varje nummer av cakes & Sugarcraft är fylld med projekt för alla kunskapsnivåer från absoluta nybörjare till proffs. Importerad från England.



Good To know recipe: Enkelt och härligt!
•125 billiga, snabba och enkla recept

•Puddingar galore - 28 ack så läckra desserter

•12-sidigt kyckling special
•Laga mat med barnen idag

•Bråttom? Super-snabba grytor för dig!

•10 sätt med smet

•Olika sätt att använda upp resterna





Olive Magazine är den eleganta, månatlig tidskriften för matälskare som gillar att laga mat, äta ute och åka på  matresor. Vi strävar efter att visa dig hur man äter fantasifullt och väl utan att spendera en förmögenhet. I varje nummer hittar du 100 + enkela recept, prisvärda restauranger och resetips och recept från hela världen.


Ät gott, spendera mindre, Den speciella utgåvan av Good Food med mat matbudget tips finns till försäljning nu, packad med 100 + recept och smarta tips till att spara pengar men som ändå hjälper dig att äta bra hela månaden.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...